Acasa | Contact RomanaEnglish
Cauta
International Forum  
Despre noi | Training lingvistic | Examene | Echipa | Link-uri utile

Misiunea fundației
Istoric
Centrul de limbi moderne INTERNATIONAL HOUSE
Centrul de dezvoltare
Cariere


Bd. C.D. LOGA nr. 11, 300021, TIMISOARA
Tel.: +(40)(0)256 49 05 93
Fax:
+(40)(0)256 29 50 77
Email:
iforumtm@iforum.ro
Internet:
http://www.iforum.ro

20 DE ANI 1992-2012

 

Examene

Centrul nostru organizează pregătiri și înscrieri pentru cele mai importante examene de competență lingvistică pe plan internațional:

Cambridge CELA (ESOL)

Centrul Cambridge de testare a limbii engleze pentru străini oferă o gamă largă de examene și certificate recunoscute la nivel profesional și academic. Milioane de oameni din întreaga lume au susținut cel puțin unul dintre aceste examene, bucurându-se de recunoașterea diplomei obținute în peste 13.000 de universități, companii și organisme de stat. Sunteți interesat de un examen Cambridge dacă doriți să studiați în străinătate, să vă îmbunătățiți șansele pe piața muncii, să emigrați sau să vă marcați progresul în învățarea limbii engleze.

1. Cambridge FCE (First Certificate) se situează la nivelul B2 și testează cele patru abilități lingvistice - citit, scris, ascultat și vorbit, plus o serie de noțiuni de gramatică și vocabular.

2. Cambridge CAE (Certificate in Advanced English) se siutează la nivelul C1 și testează cele patru abilități lingvistice - citit, scris, ascultat și vorbit, plus o serie de noțiuni de gramatică și vocabular. Este cel mai popular examen de limbă engleză din România.

3. Cambridge CPE (Proficiency) se situează la nivelul C2 și testează cele patru abilități lingvistice - citit, scris, ascultat și vorbit, plus o serie de noțiuni de gramatică și vocabular. Este cel mai avansat examen de limbă engleză oferit de Cambridge.

4. IELTS (International English Language Testing System) este cel mai popular examen de limbă engleză la nivel mondial, cu peste 1.5 milioane de candidați în fiecare an. Examenul testează cele patru abilități lingvistice - citit, scris, ascultat și vorbit, scorul obținut plasând candidatul pe spectrul A1 - C2.

Mai multe informații despre examenele Cambridge găsiți aici.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) este un examen de limbă engleză care testează cele patru abilități lingvistice - citit, scris, ascultat și vorbit, scorul obținut plasând candidatul pe spectrul utilizator începător - utilizator avansat. A fost conceput pentru a testa abilitatea candidatului de a înțelege și utiliza limba engleză într-un context academic și este un criteriu preferat de admitere pentru universitățile americane.

Mai multe informații despre examenul TOEFL găsiți aici.

LCCI

Suntem centru acreditat pentru cursurile de pregătire şi pentru organizarea examenelor LCCI, calificări internaţionalede prestigiu oferite de Camera de Comerţ şi Industrie din Londra. LCCI oferă calificări şi certificate lingvistice pentru o gamă largă de specializări, acoperind principalele componente ale mediului de afaceri:
Certificări de limba engleză
Certificări lingvistice în domeniul financiar şi de contabilitate
Certificări lingvistice în domeniul marketing şi servicii clienţi
Certificări lingvistice în domeniul afacerilor, administrativ şi IT

Aceste examinări evaluează nivelul de cunoştinţe din domeniile specificate, în limba engleză.
Mai multe informaţii.
inapoi | acasa | sus
2012 International Forum & International House Timisoara. Toate drepturile rezervate.